Services

Eleven Media biedt je een grote diversiteit aan mogelijkheden op het gebied van fotografie, film en social media-marketing.

Photography

Van evenementfotografie tot een fotoshoot van je zaak of bedrijf: alles is mogelijk!

Film

Bedrijfsfilm, commercial, bruiloft, reportage, interview, evenement... Talloze mogelijkheden! Of wat dacht je van een aftermovie? Herbeleef je event en ervaar de sfeer opnieuw! Gebruik de aftermovie ook als promotie voor een volgend feest

Web Development

Naast dat social media tegenwoordig populair zijn, blijft een oldskool website ook onmisbaar. Wat heet oldskool? Met een moderne en multifunctionele website maak je de beste indruk op je klanten!

Social Media Marketing

Door sociale media goed te gebruiken, bereik je in no-time een grote groep (potentiële) klanten, fans en volgers. Van Facebook tot Youtube! Ik geef je tips en uitleg of beheer de social media-kanalen en vul ze met contentLatest Work

Een selectie van recente opdrachten.
Klik hier voor een uitgebreider overzicht van het portfolio

Kim & Stijn

Huwelijk Kim & Stijn

Photography

thomas

Eys Viert

Marketing en Communicatie

PCL17

ParkCity Live 2017

Photography

Connie & Pim

Huwelijk Connie & Pim

Photography

Ricky Ray

Photoshoot Ricky Ray

Photography

Toerisme Gulpen-Wittem

Toerisme Gulpen-Wittem

Photography

Mariejella Jung

Website Mariejella Jung

Webdesign

portfolio/mijnmuseum.jpg

Collectie Mijnmuseum

Photography


About

Eleven Media = Fotografie en film door Jasper Kroese.
Sinds ik in 2006 met fotografie en film begon, heb ik veel ervaring en vaardigheden opgedaan. Deze worden nu ingezet bij het maken van de vele films en fotoreportages.

Er zijn veel bedrijven en bedrijfjes die fotografie of film aanbieden. Van dure professionals tot minder professionele en ook goedkopere. Maar kwaliteit voor een lage prijs? In dat gat in de markt ben ik met Eleven Media gesprongen. Kwalitatieve en professionele foto's en films voor een eerlijke prijs!

Eleven Media is in november 2011 ontstaan doordat ik steeds vaker ging fotograferen en hier ook steeds vaker voor gevraagd werd. Echter al in 2006 was ik met fotografie bezig. Gewapend met een kleine compact camera ging ik op pad voor de lokale televisieomroep. Al snel kwamen de eerste opdrachtjes binnen en werd een spiegelreflexcamera aangeschaft. En zo groeide naast de passie ook de ervaring, die zich intussen ook uitgebreid heeft tot meer dan alleen fotografie!

Eleven, ofwel 11, is afgeleid van de ontstaansdatum van Eleven Media: De elfde maand van 2011. Daarnaast waren de eerste opdrachtgevers voornamelijk Limburgse carnavalsverenigingen, wat uiteraard een directe link heeft met dit gekkengetal.

Contact

Voor meer informatie kun je me altijd bereiken!
Bel me of stuur een mailtje!

Telefoon:

+31 (0) 6 3600 4062

E-mail:

info[@]elevenmedia.nl

Social Media

Blijf op de hoogte en volg Eleven Media op
Facebook, Youtube, Twitter en Google+